Over FlowerBIS


Waarom FlowerBIS


Versheid van produkten dat is de basis in de wereld van bloemen en planten. Snel en nauwkeurig handelen onder grote tijdsdruk en inzicht in uw zaken behouden dat is wat van u gevraagd wordt. Bovendien wordt de branche uitgedaagd om duurzaamheid na te streven en dat alles in relatie tot een gezonde bedrijfsvoering. Informatie uitwisseling wordt dus steeds belangrijker tussen kwekers, veiling, handelaren etc. en daarmee de inzet van ICT. Betere informatie voorziening leidt tot meer inzicht in uw bedrijfsvoering, minder administratieve handelingen maar zorgt ook voor betere communicatie tussen de bedrijven in de keten en optimaliseert de logistiek.


FlowerBIS is er klaar voor. De FlowerBIS software is gebouwd om op de belangrijkste trends in te spelen. 'Gemak' is het uitgangspunt geweest. FlowerBIS is eenvoudig, duidelijk en snel. Denk bijvoorbeeld aan de "WEBSHOP", dat bestellen op afstand mogelijk maakt door één druk op de knop, met de meest actuele voorraad gegevens, "real time". Daarnaast biedt FlowerBIS alle mogelijkheden tot samenwerking met andere softwarepakketten van boekhouding tot software van de veiling of kwekers.Ervaring


FlowerBIS is de automatiseringsoplossing waarin alle processen in de ketensamenwerking van bloemen en plantenhandelaren tot aan de eindgebruiker volledig en digitaal worden geintegreerd en geautomatiseerd. In FlowerBIS worden 30 jaar ICT kennis en 12 jaar ervaring in de bloemen & planten branche ervaring samengevoegd.


We werken met 12 ICT'ers (software ontwikkelaars, tele - & datacom experts) waarvan er 4 Microsoft gecertificeerd zijn. Hiermee kunnen wij de verantwoordlijkheid nemen voor zowel uw infrastructuur als uw bedrijfssoftware zoals FlowerBIS. Wij onderscheiden ons niet alleen door kennis en kunde maar vooral door onze inzet. We willen graag transparant zijn in ons handelen en verantwoordelijkheid nemen voor onze producten en diensten. FlowerBIS...... ICT zonder gedoe.


FlowerBIS is het hulpmiddel zijn voor bedrijfsvoering en bovendien wordt u ondersteunt door een bedrijf met meer dan 30 jaar ICT ervaring en 12 jaar kennis van de branche.


EurNet het bedrijf achter FlowerBIS

EurNet is een ICT dienstverlening bedrijf. De kern van onze dienstverlening is het optimaal en zorgeloos gebruik van de verschillende ICT voorzieningen binnen uw onderneming. Door onze ervaring en kennis van verschillende sectoren kunnen wij u de beste, toekomstgerichte en kostenbesparende ICT oplossingen bieden.EurNet helpt u, om u zich volledig te concentreren op uw bedrijfskern activiteiten door uw bedrijfsautomatisering volledige in onze handen te nemen. Dus voor het volledig outsourcen van uw ICT omgeving kunt u EurNet inschakelen.

Meer informatie over FlowerBIS Software?